26 мар. 2015 г., 21:17

Размисли за ценностите на прехода 

  Поэзия » Гражданская
266 0 0

Мутрите са на мода,

тях днес тачи народа.

На всеки почти бог е парата,

за нея продава си и душата.

Далавери и престъпления

създават у младите внушения,

че по лошия път те ще успеят

и че тъй щастието си ще намерят.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??