Jun 14, 2011, 9:19 PM

Разсърди се небето 

  Poetry » Landscape
1163 0 12

Разсърди се лошо небето,
сбърчи вежди и ето,
замята светкавици страшни
и дъжд над улици прашни.

Развълнува се даже морето,
"Защо ли се сърди небето?" –
подгони бързо вълните,
с плясък разсъни скалите.

Вятърът хитро се смее,
флиртува, с вълните дивее,
на морето косите разроши,
а небето... да си задава въпроси!



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??