14.06.2011 г., 21:19 ч.

Разсърди се небето 

  Поезия » Пейзажна
1162 0 12

Разсърди се лошо небето,
сбърчи вежди и ето,
замята светкавици страшни
и дъжд над улици прашни.

Развълнува се даже морето,
"Защо ли се сърди небето?" –
подгони бързо вълните,
с плясък разсъни скалите.

Вятърът хитро се смее,
флиртува, с вълните дивее,
на морето косите разроши,
а небето... да си задава въпроси!



© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??