14 июн. 2011 г., 21:19

Разсърди се небето 

  Поэзия » Пейзажная
1164 0 12

Разсърди се лошо небето,
сбърчи вежди и ето,
замята светкавици страшни
и дъжд над улици прашни.

Развълнува се даже морето,
"Защо ли се сърди небето?" –
подгони бързо вълните,
с плясък разсъни скалите.

Вятърът хитро се смее,
флиртува, с вълните дивее,
на морето косите разроши,
а небето... да си задава въпроси!



© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??