Sep 6, 2024, 10:33 PM

Ремонт 

  Poetry » Humour
50 0 0

 

 

В стаята ремонт тече.

Майстори работят

Тука някой ще рече,

Че прозореца цапотят.

 

Шкурки и пили, и четки -

Замириса на боя.

Някой сякаш прави сметки,

Как найлоните броя.

 

Малко шум и малко прах-

Ето влиза светлина.

Трудно ли е, не разбрах?

Пак царува тишина!

 

И така е ден след ден:

Час работят, два къде са?

Негодува нещо в мен,

В мен, добрата поетеса!

© Boryana Boteva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??