В стаята ремонт тече.
Майстори работят
Тука някой ще рече,
че прозореца цапотят.
Шкурки и пили, и четки -
замириса на боя.
Някой сякаш прави сметки,
как найлоните броя.
Малко шум и малко прах-
ето влиза светлина.
Трудно ли е, не разбрах?
Пак царува тишина!
И така е ден след ден:
час работят, два къде са?
Негодува нещо в мен,
в мен, "добрата" поетеса!
© Bo Boteva Todos los derechos reservados