Dec 26, 2015, 7:32 PM  

Политици и народ! 

  Poetry » Civilian
398 0 0

Трупат политиците имоти и пари,

а народът едва свързва двата края.

Обещаната за него грижа "се изпари",

но не забравиха да си осигурят рая!

 

Защо, хора, им вярвате,

те себе си гледат само!?

Колко пъти се опарвате,

не ги потупвайте по рамо!

 

А мислете вие с главите,

сами да се оправяте трябва,

не слушайте на тях лъжите,

целта е народът да се ограбва!

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??