26 дек. 2015 г., 19:32  

Политици и народ! 

  Поэзия » Гражданская
379 0 0

Трупат политиците имоти и пари,

а народът едва свързва двата края.

Обещаната за него грижа "се изпари",

но не забравиха да си осигурят рая!

 

Защо, хора, им вярвате,

те себе си гледат само!?

Колко пъти се опарвате,

не ги потупвайте по рамо!

 

А мислете вие с главите,

сами да се оправяте трябва,

не слушайте на тях лъжите,

целта е народът да се ограбва!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??