26 dic 2015, 19:32  

Политици и народ! 

  Poesía » Civil
380 0 0

Трупат политиците имоти и пари,

а народът едва свързва двата края.

Обещаната за него грижа "се изпари",

но не забравиха да си осигурят рая!

 

Защо, хора, им вярвате,

те себе си гледат само!?

Колко пъти се опарвате,

не ги потупвайте по рамо!

 

А мислете вие с главите,

сами да се оправяте трябва,

не слушайте на тях лъжите,

целта е народът да се ограбва!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??