Jun 4, 2017, 1:41 PM

Романтика 

  Poetry » Love
507 0 2

Пролет, слънце и мечти -

туй за мен си ти

и на люлюк чуден цвят,

блян от светъл бронз излят.

 

Романтика, песен, красота -

туй си ти за мен, жена,

и любовта всичко побеждава,

макар нявга и да натъжава.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??