4 jun 2017, 13:41

Романтика 

  Poesía » De amor
464 0 2

Пролет, слънце и мечти -

туй за мен си ти

и на люлюк чуден цвят,

блян от светъл бронз излят.

 

Романтика, песен, красота -

туй си ти за мен, жена,

и любовта всичко побеждава,

макар нявга и да натъжава.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??