4.06.2017 г., 13:41 ч.

Романтика 

  Поезия » Любовна
506 0 2

Пролет, слънце и мечти -

туй за мен си ти

и на люлюк чуден цвят,

блян от светъл бронз излят.

 

Романтика, песен, красота -

туй си ти за мен, жена,

и любовта всичко побеждава,

макар нявга и да натъжава.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??