Mar 8, 2015, 4:23 PM  

Румяна Бъчварова 

  Poetry » Humour
337 0 0

Управителка на социологическа агенция

от криминализма ще ни осигури превенция!

Вместо връзки с обществеността -

ще побеждава тя престъпността!

Бойковата логика желязна е направо!

Неподходящи назначава, браво!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??