Управителка на социологическа агенция
от криминализма ще ни осигури превенция!
Вместо връзки с обществеността -
ще побеждава тя престъпността!
Бойковата логика желязна е направо!
Неподходящи назначава, браво!
© Георги Todos los derechos reservados