8 мар. 2015 г., 16:23  

Румяна Бъчварова 

  Поэзия » Юмористическая
348 0 0

Управителка на социологическа агенция

от криминализма ще ни осигури превенция!

Вместо връзки с обществеността -

ще побеждава тя престъпността!

Бойковата логика желязна е направо!

Неподходящи назначава, браво!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??