Jul 20, 2016, 4:49 PM

Русалка 

  Poetry » Love
331 0 0

Вън нежно цъфти

розата на моите мечти,

що озари моя мрак,

но, уви, не ще я видя пак.

 

И луната със сияйна красота

осветява русалката - мечта

нейде далеко със своите лъчи

и в носталгия душа тъжи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??