20.07.2016 г., 16:49 ч.

Русалка 

  Поезия » Любовна
316 0 0

Вън нежно цъфти

розата на моите мечти,

що озари моя мрак,

но, уви, не ще я видя пак.

 

И луната със сияйна красота

осветява русалката - мечта

нейде далеко със своите лъчи

и в носталгия душа тъжи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??