20 июл. 2016 г., 16:49

Русалка 

  Поэзия » Любовная
317 0 0

Вън нежно цъфти

розата на моите мечти,

що озари моя мрак,

но, уви, не ще я видя пак.

 

И луната със сияйна красота

осветява русалката - мечта

нейде далеко със своите лъчи

и в носталгия душа тъжи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??