Feb 25, 2014, 9:39 PM

Сам 

  Poetry » Love
673 0 1

Лежи на плажа русичко момиче,

едва изгря сребристата луна,

горят очите и текат сълзите,

но не разбрах аз нейната тъга.

 

И тъй небрежно, седнах аз до нея,

очите и избърсах със ръка,

и тя ми каза "Знаеш ли, копнея,

със теб да усетя малко топлина".

 

Момичето лежа в нощта до мене,

една целувка, после още една.

Нощта отмина, мина малко време

събудих се и сам съм на брега.

© Алекс Цолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разкошна поезия!!Изключително силно и чувствено!!Многоо многоо красиво и влизащо в душата!!!БРАВО НА ТЕБ!!!Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!Много ми хареса!!!
Random works
: ??:??