25 февр. 2014 г., 21:39

Сам 

  Поэзия » Любовная
674 0 1

Лежи на плажа русичко момиче,

едва изгря сребристата луна,

горят очите и текат сълзите,

но не разбрах аз нейната тъга.

 

И тъй небрежно, седнах аз до нея,

очите и избърсах със ръка,

и тя ми каза "Знаеш ли, копнея,

със теб да усетя малко топлина".

 

Момичето лежа в нощта до мене,

една целувка, после още една.

Нощта отмина, мина малко време

събудих се и сам съм на брега.

© Алекс Цолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разкошна поезия!!Изключително силно и чувствено!!Многоо многоо красиво и влизащо в душата!!!БРАВО НА ТЕБ!!!Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!Много ми хареса!!!
Предложения
: ??:??