Mar 4, 2008, 4:03 PM

Само ти  

  Poetry
793 0 2
Животът те оставя,
а ти не се опитваш да го спреш.
Спомените избледняват,
остава празно твоето сърце.
Предаваш се без бой,
отиваш към бездната.
Какво пък! Щом не ти пука.
Давай! Не ме е грижа.
Затвори очи и падай.

Не можеш сам да се справиш.
Живееш в свой измислен свят.
Но щом смяташ, че така е най-добре...
Затвори очи и падай.
Аз ще падна след теб!

© В.К All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??