4.03.2008 г., 16:03 ч.

Само ти  

  Поезия
792 0 2
Животът те оставя,
а ти не се опитваш да го спреш.
Спомените избледняват,
остава празно твоето сърце.
Предаваш се без бой,
отиваш към бездната.
Какво пък! Щом не ти пука.
Давай! Не ме е грижа.
Затвори очи и падай.

Не можеш сам да се справиш.
Живееш в свой измислен свят.
Но щом смяташ, че така е най-добре...
Затвори очи и падай.
Аз ще падна след теб!

© В.К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??