Aug 2, 2013, 9:35 PM

Секунда разум предшестващ 

  Poetry » Love
414 0 3

Ох, не се влюбвай във мен!

Аз съм някакъв блясък.

Ти дори нямаш представа

студено

как в космоса

може да стане,

когато изгрявам!

Това е, защото

отдавна-отдавна,

като стартер

на някакъв Чалънджър,

изгорях.

Не се влюбвай във мен!

Да използва Закона

за времето и пространството

даже Айнщайн не знаеше как.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??