2 ago 2013, 21:35

Секунда разум предшестващ 

  Poesía » De amor
408 0 3

Ох, не се влюбвай във мен!

Аз съм някакъв блясък.

Ти дори нямаш представа

студено

как в космоса

може да стане,

когато изгрявам!

Това е, защото

отдавна-отдавна,

като стартер

на някакъв Чалънджър,

изгорях.

Не се влюбвай във мен!

Да използва Закона

за времето и пространството

даже Айнщайн не знаеше как.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??