Ох, не се влюбвай във мен!
Аз съм някакъв блясък.
Ти дори нямаш представа
студено
как в космоса
може да стане,
когато изгрявам!
Това е, защото
отдавна-отдавна,
като стартер
на някакъв Чалънджър,
изгорях.
Не се влюбвай във мен!
Да използва Закона
за времето и пространството
даже Айнщайн не знаеше как.
© Павлина Гатева Все права защищены