May 5, 2005, 11:43 AM

СЕНКИТЕ 

  Poetry
1237 0 0

Искаш ли да се усмихнем в тъмното.

Този филм ще видят сенките.

Лентата ще се нагърчи мъртво,

спарковете ще изтрият титрите.

Ще сепва гърбовете им тревога.

Но ще мълчат набожно.

Усмивката е ерес.

И болка от Бога.

© Ваня Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??