5 мая 2005 г., 11:43

СЕНКИТЕ 

  Поэзия
1236 0 0

Искаш ли да се усмихнем в тъмното.

Този филм ще видят сенките.

Лентата ще се нагърчи мъртво,

спарковете ще изтрият титрите.

Ще сепва гърбовете им тревога.

Но ще мълчат набожно.

Усмивката е ерес.

И болка от Бога.

© Ваня Велева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??