Искаш ли да се усмихнем в тъмното.
Този филм ще видят сенките.
Лентата ще се нагърчи мъртво,
спарковете ще изтрият титрите.
Ще сепва гърбовете им тревога.
Но ще мълчат набожно.
Усмивката е ерес.
И болка от Бога.
© Ваня Велева Todos los derechos reservados