Feb 17, 2009, 11:30 PM

Ще (един от лошите ми стихове) 

  Poetry
628 0 2
 

Ще пиша вечно

- може би и  никога.

Докато сърцето бие,

пътят ми не спира.

 

Ще търся брод,

даже да умирам.

Сред хорска жлъч

доброта избирам.

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??