17 feb 2009, 23:30

Ще (един от лошите ми стихове) 

  Poesía
629 0 2
 

Ще пиша вечно

- може би и  никога.

Докато сърцето бие,

пътят ми не спира.

 

Ще търся брод,

даже да умирам.

Сред хорска жлъч

доброта избирам.

© Дива Самодива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??