17 февр. 2009 г., 23:30

Ще (един от лошите ми стихове) 

  Поэзия
630 0 2
 

Ще пиша вечно

- може би и  никога.

Докато сърцето бие,

пътят ми не спира.

 

Ще търся брод,

даже да умирам.

Сред хорска жлъч

доброта избирам.

© Дива Самодива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??