Jan 30, 2013, 10:03 PM

Щурче клюкар 

  Poetry » Humour
611 0 1

       

Вчера вечер, щом се смрачи,

щурец разгласи новината,

че защото до мене не си,

дори в съня ме откри самотата.

 

Сънувах прекрасното синьо море,

а върху него залезът невероятен,

а в ръцете ми нежно, красиво лице,

с очи по-красиви от камък диамантен.

 

И тогава се случи, дъх затаих,

но не от морето, небето, цветята,

а когато в очичките твои се скрих

и когато докосна ме нежно с ръката.

 

С очи си говорехме, с устни шептяхме,

с ръце се докосвахме и с ласки играхме.

Нощта бе красива, прекрасна, мечтана

и точно тя ми помогна сутрин да стана..

© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??