Feb 27, 2007, 11:48 AM

Синхрони 

  Poetry
1113 0 6

Образи, цветя и птици.

Елени, сняг и огън.

 

Кулминацията на живота поднася синхрони.

А разказът за живота - идеи.

 

Стремежите дърпат към авантюрата.

Уменията връщат в живота.

© Любомира Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??