27 feb 2007, 11:48

Синхрони 

  Poesía
1112 0 6

Образи, цветя и птици.

Елени, сняг и огън.

 

Кулминацията на живота поднася синхрони.

А разказът за живота - идеи.

 

Стремежите дърпат към авантюрата.

Уменията връщат в живота.

© Любомира Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??