27.02.2007 г., 11:48 ч.

Синхрони 

  Поезия
1114 0 6

Образи, цветя и птици.

Елени, сняг и огън.

 

Кулминацията на живота поднася синхрони.

А разказът за живота - идеи.

 

Стремежите дърпат към авантюрата.

Уменията връщат в живота.

© Любомира Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??