Apr 23, 2017, 11:09 AM  

Славната априлска епопея 

  Poetry » Civilian
315 0 0

За родната си страна

те кръвта си проляха.

И в петвековна тъмнина

те ярко сияние бяха.

 

България днес я има -

ние на тях туй дължим.

И сред робската зима

казаха: "Гнет жесток рушим!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??