23 апр. 2017 г., 11:09  

Славната априлска епопея 

  Поэзия » Гражданская
316 0 0

За родната си страна

те кръвта си проляха.

И в петвековна тъмнина

те ярко сияние бяха.

 

България днес я има -

ние на тях туй дължим.

И сред робската зима

казаха: "Гнет жесток рушим!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??