23 abr 2017, 11:09  

Славната априлска епопея 

  Poesía » Civil
314 0 0

За родната си страна

те кръвта си проляха.

И в петвековна тъмнина

те ярко сияние бяха.

 

България днес я има -

ние на тях туй дължим.

И сред робската зима

казаха: "Гнет жесток рушим!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??