Jul 21, 2009, 12:05 AM

След теб 

  Poetry
514 0 8

Аз останах след тебе

да живея, да плача,

да разбирам живота,

да прогоня страха.

Да науча уроци

в зона тъмна на здрача

и към теб да потегля,

щом изкупя греха.

Аз не бях все съгласна

с твойте мисли и думи.

Все намирах по нещо,

че невярно звучи.

Но минавам отново

по изминати друми

и си спомням за ведрия

укор в твойте очи.

И разбрах - затова съм

на света бял без тебе -

да премисля отново

и наново реша.

Да усетя накрая

колко си ми потребен

и че си ме подкрепял

и когато греша.

 

Гинка Гарева

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??