Feb 9, 2010, 10:17 PM

Следа 

  Poetry » Love
624 0 1

Подклаждаш огъня, но сам ли гаснеш

и чакаш да те опожаря.

Въглени в гърдите ми прегарят,

после  мръзнат  на студената земя....

Беляза ме с гореща лава

и още като че ли боли......

Това не знаеш - аз  не се издавам, 

че остави в мене някакви следи.

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??