9 февр. 2010 г., 22:17

Следа 

  Поэзия » Любовная
622 0 1

Подклаждаш огъня, но сам ли гаснеш

и чакаш да те опожаря.

Въглени в гърдите ми прегарят,

после  мръзнат  на студената земя....

Беляза ме с гореща лава

и още като че ли боли......

Това не знаеш - аз  не се издавам, 

че остави в мене някакви следи.

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??