Подклаждаш огъня, но сам ли гаснеш
и чакаш да те опожаря.
Въглени в гърдите ми прегарят,
после мръзнат на студената земя....
Беляза ме с гореща лава
и още като че ли боли......
Това не знаеш - аз не се издавам,
че остави в мене някакви следи.
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados