May 31, 2012, 1:05 PM

Спасение 

  Poetry » Other
362 0 0

Не искаш и не можеш да забравиш,

не искаш и не можеш да избягаш...

хайде, хвани последния шанс,

хайде, хвани последния миг,

хайде, подай ръка на това - 

изгубеното, което беше

част от теб...

Не искаш и не трябва,

тогава защо се тревожиш...

ето ме пак в очите ти,

ето ме пак в сънищата ти...

хайде, хвани пак ръката ми,

в нея ще откриеш спасението...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??