Не искаш и не можеш да забравиш,
не искаш и не можеш да избягаш...
хайде, хвани последния шанс,
хайде, хвани последния миг,
хайде, подай ръка на това -
изгубеното, което беше
част от теб...
Не искаш и не трябва,
тогава защо се тревожиш...
ето ме пак в очите ти,
ето ме пак в сънищата ти...
хайде, хвани пак ръката ми,
в нея ще откриеш спасението...
© Мария Все права защищены