31.05.2012 г., 13:05 ч.

Спасение 

  Поезия » Друга
363 0 0

Не искаш и не можеш да забравиш,

не искаш и не можеш да избягаш...

хайде, хвани последния шанс,

хайде, хвани последния миг,

хайде, подай ръка на това - 

изгубеното, което беше

част от теб...

Не искаш и не трябва,

тогава защо се тревожиш...

ето ме пак в очите ти,

ето ме пак в сънищата ти...

хайде, хвани пак ръката ми,

в нея ще откриеш спасението...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??