Jan 15, 2014, 9:46 PM

Спомен 

  Poetry
660 0 0

 Не съм аз,

но тогава кой съм?!!!

Животът ми е пълен пас,

живея го, но жив не съм...

 

Не съм аз,

в живота ми ме няма,

очи без плам, душа без глас,

сърце без трепет, без любов, без драма...

 

Не съм аз...

Къде се скрих?

Нима безгрижния младеж убих?!!!

Как искам за миг отново да го зърна,

мечтите да му върна...

 

© Димитър Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??