15 ene 2014, 21:46

Спомен 

  Poesía
661 0 0

 Не съм аз,

но тогава кой съм?!!!

Животът ми е пълен пас,

живея го, но жив не съм...

 

Не съм аз,

в живота ми ме няма,

очи без плам, душа без глас,

сърце без трепет, без любов, без драма...

 

Не съм аз...

Къде се скрих?

Нима безгрижния младеж убих?!!!

Как искам за миг отново да го зърна,

мечтите да му върна...

 

© Димитър Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??