15 янв. 2014 г., 21:46

Спомен 

  Поэзия
663 0 0

 Не съм аз,

но тогава кой съм?!!!

Животът ми е пълен пас,

живея го, но жив не съм...

 

Не съм аз,

в живота ми ме няма,

очи без плам, душа без глас,

сърце без трепет, без любов, без драма...

 

Не съм аз...

Къде се скрих?

Нима безгрижния младеж убих?!!!

Как искам за миг отново да го зърна,

мечтите да му върна...

 

© Димитър Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??