Jun 1, 2013, 10:30 AM

Споменът 

  Poetry » Love
678 0 2

Албум след албум...


Спомен след спомен...


Сълза след сълза...


Защо стана така?!


Защо замина си сега?!


Сам стоя, а спомените въртят се в моята глава...


Не мога така да продължа!


Стаята кънти от самота...!


Сълзите гонят се една подир една...


Погледът, загубил надежда, отново миналото поглежда!

 

 

Посветено на "My Love" :*

© Данчо Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??