Албум след албум...
Спомен след спомен...
Сълза след сълза...
Защо стана така?!
Защо замина си сега?!
Сам стоя, а спомените въртят се в моята глава...
Не мога така да продължа!
Стаята кънти от самота...!
Сълзите гонят се една подир една...
Погледът, загубил надежда, отново миналото поглежда!
Посветено на "My Love" :*
© Данчо Григоров Все права защищены